Følgere

søndag 24. februar 2013

Fin ski-søndag

I dag har det vært en nydelig soldag. Den måtte nytes på ski på Ringshella. Ikke så mye mer å si om denne dagen enn at den har vært superflott :) Håper på mange flere slike dager utover :)











søndag 17. februar 2013

Marius

Fått strikkedilla igjen. Det går i perioder med strikkinga mi. Før, når jeg var ung, strikka jeg meg alltid VM-genserne til skilandslaget. Men DET tar for lang tid for rastløse meg. Så nå går det i mindre strikke-ting som blir ferdig på 1-2-3. Hittil har det blitt 5 IPhone etui, 1 IPad etui, 3 trekk til tennbrikett-esker og 1 trekk til 3- liter vin. Og alle i det berømte Marius-mønsteret. Jeg strikker mens jeg ser på ski på tv, for da føler jeg at jeg gjør noe nyttig, og ikke bare ser på tv :) Lurer på hva som skal bli neste strikkeprosjekt. Ei på jobb lurte på leggvarmere, men da måtte ho ha genseren også, så da blei det nok ikke noe :) Hadde før jul planer om å kjøpe meg Marius-boka, men idet jeg nærma meg den på Coop Extra, så kom det ei dame og tok den rett foran øya på meg. Og det var den siste :( Håper for all del at ho har hatt brukt for den, for det hadde nemlig JEG hatt. Men hittil har jeg klart meg uten, så lenge jeg har Google, og kan snik-fotografere litt hos bokhandelen (har bare gjort det 1 gang). Skulle å kjøpe boka i går, men da var det faktisk utsolgt. Så da spørs det om det blir noe kjøp. Strikker i vei uansett bok eller ei jeg da, er det forresten noen som vil bestille noe strikking?









søndag 10. februar 2013

Heldige meg....

.... som er mamma til verdens beste jente på 7 1/2 år. Jeg har fått nydelige blomster, tegning og pakke :) Fikk en kjempefin nål fra Hjerter hvor det står "Verdens beste mamma". Så da har verdens beste datter gitt verdens beste mamma en flott gave :) Jeg selv har gjort istand pakke til mammaen min også, som forøvrig også er verdens beste mamma. Finnes mange av de gitt. Hvordan skulle verden ha vært foruten alle disse fine mammaene? Så til lykke med dagen alle mammaer.