Følgere

torsdag 31. januar 2013

Glede

Glede kan være så mangt. Jeg blei glad i går etter en god og lang telefonsamtale med en god kollega og venninne. Jeg blei også glad av å kjøpe meg avskårne krysantemum. Glad av å få det nye trebrettet mitt fra Casa Interiør, og den nye puta og pleddet fra samme sted. Noen fordeler skal man ha ved å være Casa Interiør-forhandler :) Glede er også å kjøre rundt i en splitter ny Volvo V40, som jeg endelig fikk bestemt meg for etter mye fram og tilbake, og prøvekjøring av diverse biler. Veldig fornøyd med valget hittil. Så konklusjonen her er vel at GLEDE er det samme som LYKKE. Og jeg har sagt det før; lykke kan kjøpes for penger :) Ha en strålende torsdag alle sammen. Det går mot helg :)













tirsdag 22. januar 2013

Syden ........

Ettersom jeg nå har bestilt neste sydentur, så var det i dag på tide å lime inn bilder fra de to forrige turene. Var på Kypros 2 uker i begynnelsen av juni-12, og på Mallorca første uka i august-12. Hva annet enn å dra til Syden kan man gjøre med det møkkaværet som er i Norge om sommeren. Jeg er så gammeldags at jeg sverger til fotoalbum fortsatt. Limer inn billetter, bilder, postkort, reklame mm. Og har i etterkant utallige timer sammen med min datter, hvor vi leser og mimrer over alle turer. Og jeg kan bla tilbake for å finne info om steder hvis noen andre eller jeg selv lurer på å dra til samme sted en gang til. Selv om det enda ikke har skjedd. Jeg reiser alltid til nye steder :) I Mars går ferden til Gran Canaria. Der har jeg vært flere ganger, men aldri på samme sted. Nå skal vi låne en andelsleilighet av en bekjent, og har bestilt fly fra Karlstad. Og tro det eller ei, vi sparte rundt 10.000 kr på å dra fra Karlstad. Fikk fly tur retur 1 uke i påsken for 1700,- Det kan vel kalles et kupp. Hvertfall skal det bli deilig å få litt forsmak på vår/sommeren. Og da er kanskje ikke beina så blåhvite når man skal sette på shortsen i mai :) Supert vær og flott sol i dag også, men det kunne vært like mange plussgrader som minusgrader for min del. Ha en flotters dag alle følgere, selv om de fleste av dere snikleser uten å kommentere :)) Helt i orden det men koselig med kommentarer også :)











søndag 13. januar 2013

Jula er slitsom :)

Mener det ikke bokstavelig, for jeg elsker jula. Men det er slitsom etterpå når alt skal ryddes vekk. Jeg lager ganske mye jul når jeg først driver, men da tar jeg det over langen, så det merkes ikke HVOR mye jeg finner fram. Det er først i januar når alt skal bort på en gang, og da helst i går, at man tenker: neste år skal jeg ta fram minimalt. Men så kommer desember igjen, og ALT tas fram :) Men det er nå morosamt m jula for dessa som er små. Og for meg som er stor. Her kommer et lite bildeutdrag av min jul, tatt m mobil vel å merke. Jeg synes alt er så mye enklere via mobil, også å blogge. Bildene blir deretter da men det får dere leve med. Forresten så var jeg ute og prøvekjørte ny bil i går. Og det blei en tur på Ikea :) Fant litt nytt interiørstæsj, for jeg har jo ikke noe fra før :))) Ha en strålende søndag i knallsol og -15.



























søndag 6. januar 2013

Skjærereder

Er det noen som ønsker å prøve seg på verdens letteste og gode kaker som heter skjærereder, så kommer oppskriften her: 4 eggehviter, 1/2 teskje bakepulver, 4dl sukker, 100 g sjokolade og evt 100 g mandler. Pisk eggehvitene stive. Bland bakepulver og sukker og pisk dette i eggehvitene. Pisk til blandingen danner topper. Hakk sjokolade og mandler og ha det opp i bollen og rør rundt. Bruk to skjeer og sett runde kaker på en bakepapirkledd stekeplate. Stekes i ovnen på midterste rille ved 175 grader i 10 min, slå deretter ned varmen til 150 grader og stek videre i ca. 50 min. Oppbevares i tett boks. LYKKE TIL!!!!



torsdag 3. januar 2013

LYKKE .....

Lykke..... kan kjøpes for penger. Og akkurat nå er det disse tre klokkene som gjør meg lykkelig. Tenk så lite som skal til for at livet får en opptur 😀Og jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle ta, så da endte jeg likeså godt opp med alle tre 😀

onsdag 2. januar 2013

God start på året

I dag har vi hatt planleggingsdag i barnehagen der jeg jobber.  Og det er alltid litt tungt første arbeidsdag etter jul.  Men dagen i dag har vært den mest inspirerende og morsomme på lenge.  Vi hadde en fantastisk foredragsholder, og vi hadde mange morsomme praktiske "lekeøvelser".  Temaet var "Det er mitt valg" og handler om barns sosiale kompetanse, og hvordan de skal lære seg å ta avgjørelser som er riktige/gode.  De skal bli trygge på seg selv og gode sosialt, slik at de tør står for egne meninger og valg, og stå imot gruppepress når tiden kommer.  Dette er et tema som har vært belyst og satt på timeplanen på enkelte skoler, og nå har vi i barnehagen også vært så heldige at vi har blitt skolert i dette.  Kjemepefin dag selv om det var 2. januar :)))

tirsdag 1. januar 2013

Mobil-innlegg

Må bare prøve ut om jeg kan blogge via mobilen. Det er mye enklere enn å dra fram pc'en.

Plutselig i gang :)

Ja, nå har jeg da altså kastet meg på blogg-basillen.  Kanskje ikke den værste basillen å bli smittet av i jula.  Akkurat pr nå har jeg ikke peiling på hvordan jeg skal gjøre dette, men det kommer seg vel.  Var bare en liten begynnelse-hilsen, kommer plutselig tilbake :))